Sugarpova Chocolate zadebiutuje w maju 2016 roku!

Pomimo negatywnego zamieszania wokół swojej osoby, Maria nie zamierza rezygnować ze swoich biznesowych planów.

Własna firma Marii, Sugarpova, w dalszym ciągu prosperuje bardzo dobrze i ma wiele celów na rok 2016. Jednym z nich jest oczywiście wprowadzenie na rynek czekolady Sugarpova, która oficjalnie będzie nosiła nazwę Sugarpova Chocolate.

Sugarpova Chocolate ma zadebiutować na rynku światowym w maju tego roku. Pierwotnie planowano premierę czekolady od Sugarpova przeprowadzić w Paryżu, przed wielkoszlemowym Roland Garros, jednak w obecnej sytuacji zawieszenia Marii od gry, nie jest znana dokładna data i miejsce tego wydarzenia.

Wytwórcą Sugarpova Chocolate jest potentat wytwórców czekolady na świecie: firma Baron Chocolatier.

Wiceprezes firmy Baron Chocolatier, pan Christopher Mattina powiedział brytyjskiemu magazynowi Guardian, iż:

“Maria jest wzorem dla milionów ludzi na całym świecie. Sharapova jest uczciwa i bardzo szczera. Uważamy, że popełniła po prostu zwykły, ludzki błąd i zasługuje na uznanie, iż nie bała się tego przyznać przed całym światem. Mamy nadzieję, że będzie jej pozwolone zagrać jeszcze profesjonalnie w tenisa. Lecz nie ważne co się wydarzy i jakie będą decyzje, stoimi za Marią murem i wspieramy jej firmę.”

CaIdJF9XEAANES4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s